Ervaringen met CBD olie van onze klanten

Hoe hebben onze klanten de behandeling met CBD olie en zuurstof ervaren? Welke klachten hadden ze en hoe voelden zij zich na het gebruik van CBD olie? Lees hier de ervaringen met CBD olie van onze klanten.

Wil je je eigen ervaringen met CBD olie met ons delen klik dan hier.

Wooow dit werkt echt TOPPPP

IK doe dit nu pas 3 dagen, maar voel me al zooo goed! benieuwd hoeveel beter ik me de rest van de kuur ga voelen!!

Thijs

1 Behandeling bij griep

Ik voelde me niet zo lekker en wilde even een boost ivm een bruiloft later in de week. Na 1 keer voelde ik me al zoveel beter maar voor de zekerheid nog een 2e sessie genomen de dag voor de bruiloft. Ik voelde me weer als nieuw! Echt een aanrader als je even niet zo lekker in je vel zit!

Conny

Ervaring bij Fibromyalgie

Een beetje sceptisch was ik wel hoe gaat die cbd zuurstof helpen tegen mijn pijn en vermoeidheid. Op aanrader van mijn vriendin dacht ik baat het niet schaad het niet ik ga ervoor. Ik heb spierreuma en slaap daardoor heel slecht slik tramadol en dat helpt ook niet echt, op naar het zuurstof. Ik heb nu 10 zuurstof behandelingen gehad en raar maar waar tegen mijn eigen verwachtingen in werkte het de pijn is nu goed te handelen en het slapen gaat heel goed. Blij maar ook zeer verrast over dit resultaat. Dus bij Deze ik durf het zeker andere mensen aan te raden. Ik slik nu zeker al een week of 3 geen tramadol en paracetamol meer ik voel me hierdoor goed en uitgerust. Ik ben een blij mensen.

Herma Brouwer Kolfschoten

Behandeling met man en dochter

Vandaag. met mijn verkouden man en benauwde asmatische docher van 11 geweest.
Man en kind zijn er meteen al van opgeknapt, hoesten veel minder en hebben meer energie en lucht.
Ik zelf voel mij na een behandeling veel rustiger” in” mijn hoofd en slaap veel beter

Brigitte Ruiten

Hoe heb jij de sessie(s) ervaren?