CBD Zuurstofbar

Ik ben Denise Zonneveld, oprichtster van de CBD Zuurstofbar. Hieronder lees je hoe ik tot het besluit kwam andere mensen te helpen met de CBD Zuurstofbar.

Mijn verhaal

Een aantal jaar geleden kreeg ik te horen dat ik kwaadaardige cellen had in mijn schildklier. 

Na zo’n bericht kom je in een medische rollercoaster terecht van operaties, radioactieve jodium kuur, in quarantaine vanwege de radioactiviteit en daarna volgde een lange periode van afstellen van de juiste dosering medicatie.

Denise Zonneveld oprichtster CBD Zuurstofbar

Nog meer ellende

Maar na deze eerste radioactieve jodiumkuur adviseerde de artsen preventief nog een kuur. Dus weer 6 weken geen medicatie, weer in quarantaine en wederom mijn zoon 3 weken niet om me heen vanwege de radioactiviteit. Dat wilde ik natuurlijk NIET!

Mijn zoektocht naar oplossingen

Gelukkig gaat alles nu goed, maar de halfjaarlijkse controles bij mijn arts blijven toch nog spannend. Ik ben mij toen meer gaan verdiepen in hoe ziektes (kanker) ontstaan. Zo kwam ik erachter dat elke ziekte ontstaat door zuurstofgebrek op cel niveau.

Ook kwam ik tijdens mijn zoektocht steeds meer informatie tegen over CBD olie. Ik las met veel interesse de ervaringen van mensen die CBD olie gebruikten bij uiteenlopende kwalen.

Mijn enthousiasme over CBD olie werd steeds weer bevestigd als ik las hoe het mensen verlichting bood bij verschillende aandoeningen. Bijvoorbeeld reuma, ADHD, zenuwpijn, fibromyalgie en huidaandoeningen, of hoe het de aanvallen aanzienlijk verminderde bij epilepsie. Ook bij kinderen.

Combinatie van CBD en zuurstof

Zo is het idee ontstaan om deze 2 componenten samen te voegen. Door middel van een zuurstofconcentrator wordt de zuurstof geconcentreerd tot 93%. Door milieuvervuiling zit er nog maar 23% in de lucht. 

De geconcentreerde lucht wordt door de aroma stations gepompt waar de CBD aan toegevoegd is samen met etherische oliën. De geconcentreerde lucht komt daarna via een headset die voor de neus geplaatst wordt in de luchtwegen.

Groot succes

Toen ik besloot om een zuurstofmachine aan te schaffen vertelde ik dit aan een paar mensen. Voordat ik het wist kwamen er mensen die dit ook wilde ervaren en om te kijken of zij er met hun aandoeningen ook baat bij zouden hebben.

Tot ons verbazing hadden we er allemaal na 3/4 dagen al ontzettend veel baat bij. Kon dit echt door maar 10 minuten per dag?!

Maar ons energie level ging omhoog, we sliepen beter, open wonden genazen, we hadden een betere focus en het bood verlichting bij onze klachten.

Bij mij heeft het de bijwerkingen die gepaard gaan met mijn medicatie; paniekaanvallen, slapeloosheid, hartkloppingen, gejaagd gevoel zo goed als weggehaald. Natuurlijk heb ik nog weleens een slechte dag, ik ben ook gewoon mens 😉

Anderen helpen

Maar mijn doel is dat iedereen zich zo goed als mogelijk voelt! Wie wil er nou niet meer energie, minder stress, een betere nachtrust en verlichting bij vervelende, aanhoudende klachten. Lees hier de ervaringen van onze klanten.

Kom ook langs en ervaar wat deze geweldige combinatie voor jou kan doen! Bel of mail voor meer informatie of het maken van een afspraak info@cbdzuurstofbar.nl of 06 28 27 88 49.

Maak nu een afspraak voor een CBD Zuurstofbehandeling