Retourneren

Wij willen er zeker van zijn dat jouw ervaring met CBD producten zo goed mogelijk is. Als je dus niet helemaal tevreden bent met je aankoop, heb je de mogelijkheid deze te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst op jouw leveringsadres.

Voorwaarden voor retourneren

Alle producten dienen te worden geretourneerd in hun originele verpakking, verzegeld, ongeopend en onbeschadigd (indien van toepassing).

Het retourneren van jouw product

Indien je een product wil retourneren, neem dan alsjeblieft via e-mail contact met ons op via info@cbdzuurstofbar.nl. 

Een product mag uitsluitend worden geretourneerd indien dit vooraf geregeld is met ons. Bij beschadigingen zullen we het product graag voor je vervangen, zodra het originele product aan ons is geretourneerd en geïnspecteerd.

Binnen 14 dagen na ontvangst van je product moet je ons informeren dat je het wil retourneren. Na onze toestemming, dien je je product binnen nog eens 14 aan ons terug te sturen.

Retouradres:
Nieuw Loosdrechtsedijk 137
1231 KR Loosdrecht
The Netherlands

Vervanging

Indien jouw product bij de levering is beschadigd, moet je ons binnen 7 dagen na ontvangst van jouw product hierover informeren. Je kan het e-mail adres hierboven gebruiken om ons te informeren over de schade (met foto’s).

Zodra je het artikel aan ons hebt geretourneerd, zullen wij het inspecteren en een vervangend exemplaar toesturen (indien van toepassing).

Restitutie

Indien er is verzocht om restitutie en het retourneren van het product door ons is goedgekeurd, zullen wij het product inspecteren om te verzekeren dat het aan bovenstaande voorwaarden voldoet. Indien dit bij de inspectie wordt goedgekeurd, zal een terugbetaling worden gedaan in de vorm van een winkelkrediet of, indien mogelijk, via je initiële betalingsmethode.

Let op: Kosten voor retourneren door de klant worden niet terugbetaald, tenzij het artikel is beschadigd bij het verzenden.